Vlogger Andrea Rafaella lanceert single

14-jarige Nederlandse vlogger brengt haar eerste single uit Andrea Rafaella slaat de handen ineen met de producer van ValsBezig. Andrea Rafaella plaatst elke zaterdag een video op haar YouTube-kanaal en bereikt daarmee vele duizenden jongeren. Na haar succes als YouTuber, wil de 14-jarige nu ook gaan doorbreken in de muziekwereld. Haar eerste single “Ik Kom Eraan” is inmiddels al gelanceerd. Ook in Suriname wordt er bekendheid gegeven aan het 14 jarige talent door producer  ‘The Gboss’ Banel van  WeDemBossMusic. 

 “Ik ben erg blij met de single, er zat veel werk in, maar het is mij gelukt om mijn allereerste nummer uit te kunnen brengen. Ik Kom Eraan gaat over het klaarstaan voor elkaar, iets wat juist in deze bizarre tijden hard nodig is. Ik ben super trots dat ik eindelijk iets kan laten horen aan mijn volgers. Veel volgers zeggen dat ze mij als hun voorbeeld zien. Ik wil hun tonen dat je je dromen waar kunt maken door middel van hard werken” aldus Andrea Rafaella

Andrea Rafaella wist al op jonge leeftijd wat ze wilde bereiken. In 2015, toen ze 9 jaar oud was, begon ze met het maken van video’s. Op dat moment deelde ze de video’s alleen met haar familie. Twee jaar later, in 2017, begon ze met het uploaden. Inmiddels is haar platform uitgegroeid tot ruim 250.000 weergaves. Ondanks de veelbekeken vlogs, is de grootste passie van Andrea Rafaella het maken van muziek. Ze schrijft haar eigen nummers en werkte vorig jaar al samen met producer Frnkie. Dit jaar is de jonge creatieveling een samenwerking aangegaan met producer Goldenboy, ook wel bekend als Giniio van de populaire groep ValsBezig. Het resultaat is een project dat later zal verschijnen. Momenteel mogen muziek liefhebbers genieten van haar eerste officiële single Ik Kom Eraan, dat nu te beluisteren is via X.

error: Kopiëren mag niet!