Republic bank doneert USD 100.000 aan Volksgezondheid

De Republic Bank heeft verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen en testmiddelen aan het ministerie van Volksgezondheid gedoneerd. Deze zijn bestemd voor het BOG en geleverd door het bedrijf Intermed. De totale waarde van de middelen bedraagt USD 100.000.

Deze donatie is onderdeel is van het programma “Power to make difference”, middels welke bank in alle landen waarin zij opereert een bijdrage levert om het COVID-19 virus tegen te gaan. 

De schenking vond plaats op 5 mei op het ministerie van Volksgezondheid “Namens het Centraal Laboratorium en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg zijn wij u heel dankbaar en kunnen wij onze testcapaciteit vergoten”, aldus de directeur van het BOG, Minouche Bromet.

De directeur van de Bank gaf ook aan dat de minister altijd een beroep op de bank mag doen en er zal nagegaan worden in hoeverre zij nog een bijdrage kunnen leveren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: