Legendarische zanger Didi Kempot overleden op 53-jarige leeftijd

De legendarische zanger Dionisius Prasetyo, bekend als Didi Kempot, is op dinsdagochtend overleden.

Naar verluidt is Didi Kempot om 07:45 uur West Indonesische tijd overleden. Didi Kempot is overleden tijdens een behandeling in het Kasih Ibu Ziekenhuis in Java. Er is geen verdere informatie over de doodsoorzaak van Didi Kempot en ook niet over de begrafenis.

Didi Kempot is overleden op 53-jarige leeftijd. De zanger, bijgenaamd ‘The Godfather of Broken Heart’, staat bekend om zijn hartverscheurende melodieën. De naam van Didi Kempot is de laatste jaren opnieuw opgedoken, vooral onder jongeren. Ook was er een serie concerten onder leiding van Didi Kempot met een jong publiek, en ook in Suriname heeft hij meer dan eens optredens verzorgd en was hij erg geliefd.

Dagblad Suriname condoleert met name alle fans.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: