Het geheim achter het coronavirus (3)

Baseer theorieën op feiten

Goed beschouwd zijn er een groot aantal vraagtekens bij het verhaal van de Chinese regering. Ze zijn niet in overeenstemming met de feiten.

Feit nummer één. Het virus heeft zich verspreid over de gehele wereld vooral daar waar veel concurrenten van China zitten. De Chinese regering zelf heeft de wereld gewaarschuwd voor een uitbraak van een virusepidemie in Wuhan die zich verspreid over de gehele wereld. Dus ze kan niet ontkennen dat er geen uitbraak was. Wat nu blijkt is dat de eerste dode al in 2019 gevallen was en dat de Chinese regering toen verzuimd heeft om de wereldgemeenschap te waarschuwen.

Feit nummer twee. Echter het blijkt dat in China zelf de verspreiding minimaal is. Steden als Peking en Shanghai zijn uitgezonderd enkele gevallen zonder noemenswaardige gevallen gebleven. Terwijl de afstand tussen Wuhan en Peking en Shanghai in vergelijking met de afstand tot Rusland, tot West-Europa, tot Amerika zeer groot is. Zeer vreemd voor mensen die kunnen nadenken.

Feit nummer drie. Dan is het volgende argument dat het afkomstig is van vleermuizen. Dat is dan ook zo en vleermuizen heb je overal. Maar waarom dan nu pas een virus uitbraak. Immers de vleermuizen vliegen al een hele tijd rond. Dat kan alleen zo zijn als mensen de virussen uit de vleermuizen hebben geïsoleerd en deze zijn niet goed bewaard en ze zijn daarna ontsnapt dan wel bewust vrijgelaten. Immers de coronavirus is niet dezelfde virus die aanwezig is in vleermuizen die nu elke middag bij schemering rondom uw huis vliegen. Het is ook niet dezelfde virus welke in de vleermuizen op de markt van Wuhan zit anders was er al lang een fatale epidemie geweest. Dit virus is een door de mens gemuteerde virus, het is engineered to kill met een license to kill.

Feit nummer vier. Echter als ze zijn ontsnapt waarom zijn ze gevlucht allemaal richting West-Europa en Amerika en Zuid-Amerika maar niet naar dichterbij gelegen steden in China. Heel vreemd. Dit is geen spontane virus uitbraak maar een georganiseerde virus uitbraak.

Feit nummer vijf. De genetische samenstelling wijst erop dat de virus van een bepaalde plek afkomstig was. De verklaring van de WHO dat er geen bewijs is dat het een kunstmatig gemaakte virus is, is waar maar het tegendeel is ook moeilijk te bewijzen. Echter de extreme virulentheid wijst erop dat deze virus een genetisch gemanipuleerde virus is. Immers als het voorkomt in vleermuizen en vleermuizen vliegen overal rond en komen ook terecht op het bord van een Chinees dan is de vraag waarom niet eerder een uitbraak.

Feit nummer zes.80-90% van alle griepvirussen is afkomstig uit China uit de provincie Guangzhou.

Feit nummer zeven. Er is een viruslaboratorium in Wuhan waar gewerkt wordt en gemanipuleerd wordt aan extreme gevaarlijke virussen. Zowel Amerikaanse als andere deskundigen hebben dat laboratorium bezocht en hebben het als onveilig bestempeld.

Feit nummer acht. Het feit dat veel landen in het westen weigeren de beschuldigende vinger te richten richting China wijst erop hoezeer zij zich afhankelijk hebben gemaakt van China vanwege de verwevenheid van hun hebzuchtige klasse van bedrijfsleven met de Chinese economie terwijl zij voorheen bij elke zucht zodra er wat mis ging de beschuldigende vinger wezen richting Rusland. Denk maar aan de vergiftiging van twee Russische dubbelspionnen in Engeland op een locatie niet ver van een bedrijf waar de Engelse regering, de Engelse geheime dienst, chemische wapens produceerde, Novichok’s geheten. Men heeft vermoedelijk deze uitgeprobeerd op de twee dubbelspionnen. Dubbel spionnen zijn expendable. Poetin heeft dan ook verklaard dat als ze Novichok’s van Russische makelij waren dan waren ze allemaal al lang dood. Echter ze genazen bijzonder snel wat erop wijst dat men beschikte over een anti dote, wat weer erop wijst dat men zelf de betreffende Novichok had geproduceerd. Die koop je niet zomaar in een drogist in Londen of Moskou. Nu komt ook naar buiten dat al de beschuldigingen richting Assad van Syrië over het gebruik van chemische wapens propagandaleugens waren. Net zoals het Tolkienincident dat leidde tot de Vietnamoorlog en het vernietigen van het monument van Saddam Hussein op de BBC televisie welke ook in scène was gezet.

Feit nummer negen. De WHO die Wuhan wilde bezoeken direct nadat de uitbraak van de virus bekend was werd door de Chinese regering verboden om Wuhan te bezoeken.

Conclusie wie de coronavirus opzettelijk verspreid heeft en daar wijst alles op, die zal ervoor zorgen dat er een vaccin is, het geringe aantal besmettingen in Shanghai en Peking wijst daarop, en die zal zelf ook ervoor zorgen dat er meerdere versies van het virus losgelaten worden, om de oorsprong te maskeren.

Wil je overleven op deze aarde, geloof niet alles, gebruik je hersenen, die zijn er niet voor niets.

Richard B Kalloe

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: