Geestelijk gestoorde man valt politie-inspecteur aan

De politie van Latour kreeg dinsdag omstreeks 07.30 uur een melding van een schietincident aan de Coesewijnestraat ter hoogte van de Hennaweg.

Uit het onderzoek blijkt dat een inspecteur van politie op weg was naar zijn werk aan de Duisburglaan toen een geestelijk gestoorde man het dienstvoertuig bekogelde. Hij heeft het dienstvoertuig aanzienlijk beschadigd, vrijwel alle ruiten zijn aan diggelen geslagen.

De inspecteur in kwestie heeft ook letsels opgelopen. Hij heeft zijn dienstvuistvuurwapen tevoorschijn gehaald en daarmee op de vermoedelijk geestelijk gestoorde man geschoten. De man is geraakt aan zijn linker onderbeen en is voor behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij wordt hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld.

Het verder onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: