‘Bundesliga wordt woensdag hervat’

De Duitse deelstaten zijn van plan om morgen in te stemmen met een verdere versoepeling van de coronamaatregelen. Daaronder zou ook zijn besloten dat de Bundesliga wordt hervat. Dat schrijft persbureau Reuters. Eerder liet de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Seehofer weten dat de competitie in mei weer zou starten.

De Bundesliga zou volgens bronnen tegen het persbureau vanaf 15 mei zonder publiek weer beginnen. De clubs uit de hoogste Duitse voetbalcompetitie hebben de training afgelopen weken opgepakt. Bij FC Köln kwam aan het licht dat drie mensen, onder wie twee voetballers, het coronavirus hadden. Tot dusver heeft de club geen nieuwe gevallen gemeld.

Bayern München is momenteel na 25 wedstrijden de lijstaanvoerder in de Bundesliga. Er zijn nog 9 duels te spelen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: