Neetu Kapoor’s laatste groet aan Rishi Kapoor

Actrice Neetu Kapoor bracht een laatste groet aan haar overleden echtgenoot, actrice Rishi Kapoor door via social media een foto te delen waar ze bij schreef: “Het einde van jouw verhaal.” Op de foto is Rishi lachend te zien met een glas whiskey in de hand.

Donderdag bracht de familie Kapoor een verklaring uit die luidde: “Onze lieve Rishi Kapoor is vredig ingeslapen na een strijd van 2 jaar tegen leukemie. De doktoren en het medische personeel zeiden dat hij ze tot het laatste moment vermaakt heeft.”

Eerder deelde ook Amitabh Bachchan een nummer uit hun laatste film samen. ( 102 Not Out).

Neetu en Rishi’s dochter Riddhima Kapoor deelde ook een foto via haar Instagram verhaal om haar vader te gedenken.  Bij de foto schreef ze: “Legendes leven voor altijd…hou van jou.”

Rishi Kapoor overleed op 30 april in Mumbai.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: