Vrouw had motorbrigade niet gezien

De politie van Latour kreeg zaterdagmiddag omstreeks 15.15 uur via de Command Center een melding van een aanrijding tussen een motorbrigade van de Motor Surveillance Dienst (MSD) en een busje, Nissan Serena, op de kruising gevormd door de Indira Gandhiweg en de Menkendam.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de 33-jarige autobestuurder P.M. kort voor de aanrijding over de Menkendam reed. Gekomen op de vermelde kruising heeft zij geen voorrang verleend aan de politieman op de motorfiets met als gevolg de botsing. De politieman J.S. kwam na de klap te vallen op het wegdek met als gevolg dat hij een schaafwond aan de linkerpols opliep. Volgens de vrouw die achter het stuur zat had zij de motorfiets niet gezien. Zij heeft toen opgetrokken met als gevolg de aanrijding.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en geen van hen verkeerde onder invloed van alcohol. De schade aan de motorfiets en het voertuig is beperkt gebleven. De motorfiets werd middels een sleepdienst weggesleept.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: