Leven is belangrijker dan een voertuig

Zaterdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Washinghtonstraat en de New Delhistraat tussen twee voertuigen die aanzienlijk beschadigd raakten.

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de  benadeelde L.

“Het eerste waar naar ik keek is of de persoon in de andere wagen geen ongeluk heeft opgelopen of er iets met hem aan de hand is. Leven is belangrijker dan een voertuig. Ik heb alles gedaan om de aanrijding te voorkomen”, zegt de benadeelde.

Uit het onderzoek van de politie blijkt dat de 22-jarige veroorzaker over de New Delhistraat reed. Hij verleende geen voorrang aan de bestuurder L. met als gevolg de botsing. Beide bestuurders waren op dat moment alleen in hun voertuig en er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

De politie van Munder heeft de zaak in onderzoek. Dit geval deed zich omstreeks 19.50 uur voor, kort voor de lockdown.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: