Gezin Ganput heeft dringend hulp nodig

De 32-jarige Soeradj Ganput heeft onlangs een operatie moeten ondergaan vanwege een hersentumor, maar ligt nu gedeeltelijk verlamd in bed. Zijn gezin, bestaande uit vrouw en vier kinderen, leefde van zijn inkomen en verkeert hierdoor in diepe nood. Het gezin woont op het balkon van een boedelwoning. Volgens voorspelling van de arts kan Ganput pas na drie jaren herstellen.

Monique Mohanram, wederhelft van Ganput, zegt dat haar man in februari een hele week last had van hoofdpijn, waardoor hij niet naar het werk kon. Op 27 februari kwam zij na een bezoek met haar dochter aan de arts terug thuis aan, toen zij van Ganput vernam dat hij geen gevoel meer had aan de rechterzijde van zijn lichaam. Zij hield hem voor dat zij een voorschot op het werk zou nemen om hem naar de dokter te kunnen brengen. Toen zij aan het werk was, kreeg zij plotseling een telefonisch bericht dat zij met spoed naar huis moest, daar haar man was gevallen en een ongeluk had gehad. Toen is hij met spoed naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis gebracht. Bij een tweede scan is de tumor ontdekt. De operatie volgde op 20 maart, na ongeveer een maand in het ziekenhuis te hebben gelegen. De operatie was succesvol. Echter, heeft het gezin dringend steun nodig. Bij de Stichting Volkshuisvesting is ook een woning aangevraagd, maar tot nu toe is een antwoord uitgebleven. De familie is op zoek naar een kavel om te kunnen bouwen. Personen die het gezin wensen te ondersteunen, kunnen contact opnemen op het nummer 8568667.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: