3 Cubanen aangehouden

De politie van Geyersvlijt heeft woensdagmiddag drie Cubanen aangehouden en in verzekering gesteld ter zake gekwalificeerde diefstal. Het trio was werkzaam bij een slagerij en heeft stelselmatig vleeswaren van het bedrijf ontvreemd. De eigenaar had het al gauw door dat er goederen vanuit zijn slagerij worden ontvreemd. Hij stelde eerst zelf een onderzoek in en woensdag heeft hij het trio op heterdaad betrapt. Zijn werknemers beschikten over de sleutel van de achterdeur van de slagerij en hebben middels die valse sleutel toegang tot de zaak verschaft. De verdachten hadden reeds zakken vleeswaren buiten klaargezet om mee te nemen. Bij het zien van de aangever kozen de werknemers het hazenpad. De politie werd ter zake ingeschakeld die op haar beurt het trio heeft opgespoord en aangehouden. In het belang van het onderzoek zijn alle drie verdachten in verzekering gesteld. Het is onbekend of de benadeelde werkgever drie werkvergunningen had om deze drie Cubanen aan het werk te zetten. Zo niet, dan ging het om illegaal zwart werk, waardoor dan de werkgever ook in overtreding was.  

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: