WAHP ( We Are Helping People) doet donaties in Suriname

Op 1 mei heeft de overhandiging plaatsgevonden van diverse hulpmiddelen waaronder ziekenhuisbedden, rolstoelen, badstoelen, bureaustoelen, kinderfietsen, tafels, mappen en kleding aan de Huber Stichting. Deze donatie is mogelijk gemaakt door de Nederlandse organisatie WAHP ( We Are Helping People). De organisatie werd vertegenwoordigd door Richard van Axeldongen. Hij geeft aan in een interview met Dagblad Suriname: “ ik deed namelijk al aan donaties in Nederland met een Marokkaanse stichting, Stichting Karam in samenwerking met Stichting De Rolstoel doktor. Negen jaar geleden remigreerde ik naar Suriname en het doen van donaties is voorgezet. Wij hebben jongeren gemotiveerd en die hebben het schenken overgenomen onder de naam WAHP ( We Are Helping People). Zij zijn opzoek gegaan naar goederen en het lukte hen om in te zamelen voor twee containers. Hierbij hebben wij in Suriname aan individuele personen en Ashiana Bejaarden Tehuis, Stichting Wi Oso, Huize Margriet, en Huber Stichting kunnen schenken. Ze zullen ook geholpen worden met het opzetten van de goederen. Ik wil hierbij alle donateurs bedanken in het bijzonder Harting bank die het overbrengen van de spullen heeft vergemakkelijkt” aldus Richard van Axeldongen

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: