Paul Somohardjo: ‘Het volk moet blijven strijden’

‘Wij moeten zetels aftroggelen van de NDP’

Paul Somohardjo

In gesprek met Dagblad Suriname zegt PL-voorzitter Paul Somohardjo dat het volk moet blijven strijden voor verandering en verbetering. De huis aan huis campagne van de PL gaat door. “Ondanks het coronavirus moeten wij ons campagne voortzetten. Natuurlijk met inachtneming van de regels. Wij gaan naar de mensen toe om hun de nodige informatie te verstrekken. Dat gebeurt ook via tv, radio en Facebook. De campagneteams van de verschillende districten hebben het werk verdeeld. Ik ben zelf ook op straat geweest natuurlijk. In Paramaribo en Wanica. De campagne teams geven aan ‘in zo’n buurt hebben wij u nodig’ en dan ga ik”, stelt Somohardjo. Als boodschap heeft hij: ‘Het volk moet doorstrijden’.

Geen enkele partij behalve HVB en BEP zijn volgens Somohardjo positief over de NDP. “Als wij van de NDP willen winnen, moeten wij als oppositiepartijen de zetels aftroggelen. Niet dat de zetels circuleren tussen ons. Maar bijvoorbeeld door de samenwerking met Abop gaan wij zeker een zetel in Commewijne en Wanica pakken van de NDP”. Verder geeft hij aan: “De pakketten die wij elk jaar in verband met de vastenmaand verdelen, kan natuurlijk niet op dit ogenblik.  Want zoals het bekend is zijn de moskeeën gesloten. Het zijn echt wel bedoeld voor de moskeegangers. We gaan kijken als de moskeeën open gaan in de komende weken en dan kan het misschien alsnog. Onze sociale winkels zijn open op de zaterdag en zondag. Daar proberen we mensen tegemoet te komen met wat lagere prijzen. Het zijn eigenlijk de prijzen waarop wij importeren. Het is speciaal bedoeld voor de sociaal zwakkeren”, aldus Somohardjo.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: