Onbevoegde dronken autobestuurder rijdt zwangere vrouw aan

De politie van Santo Boma heeft dinsdagavond de 29-jarige onbevoegde dronken autobestuurder, Aniel K., klemgereden en aangehouden. Deze man heeft op dinsdag 28 april 2020 omstreeks 19.10 uur een 6 maanden zwangere vrouw aan de Santopolderweg ter hoogte van de Preiweg aangereden. Na de aanrijding is de bestuurder doorgereden. Hij werd toen achterna gezeten door een alerte autobestuurder. De politie werd intussen ook ingeschakeld. Met assistentie van politie van Santo Boma werd de bestuurder Aniel klemgereden op de hoek van de Magentakanaal en de Merveilleweg.

Uit het onderzoek van de politie en de waarneming blijkt dat de autobestuurder onder invloed van alcohol te verkeerde en is hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Ook blijkt dat hij zijn auto niet verzekerd was. Het 30-jarige slachtoffer is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zij heeft een linkerkniefractuur opgelopen en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De autobestuurder Aniel K. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Verkeersunit Regio Midden.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: