Nasima Djorai: Jongeren verdienen extra aandacht

Nasima Djorai

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Nasima Djorai, DNA-kandidaat nummer 4 van de NPS in Wanica, dat jongeren extra aandacht verdienen, daar zij de toekomstige leiders zijn van het land. Djorai vertelt: “Ik ben werkzaam in een particulier bedrijf. Ik heb mijn kennis opgedaan aan het Polytechnic College (PTC) met als studierichting International Agro Business. Ik ben in de politiek gestapt, omdat ik een tijdje terug werd benaderd door de NPS om deel te nemen aan een vergadering. En daar werden er bepaalde onderwerpen besproken, die mij hebben getriggerd om ook actief deel te nemen. Als mijn kennis iets kan betekenen voor het land is het natuurlijk goed. Ik wil mij focussen op de jongeren, een groep die niet vergeten mag worden. Ik wil meer mogelijkheden creëren binnen ons onderwijs, talentontwikkeling en veel meer sportactiviteiten. Hun basis moet goed zijn, zodat zij dusdanige leiders kunnen worden. Ik wil mij eerst als persoon inzetten door zelf bezig te zijn met jongeren. Ik wil dan de jongeren vragen om mij in de gelegenheid te stellen, om mij de kans te geven, om wat te betekenen voor land en volk. Ik ben nooit in aanraking gekomen met de politie. In Suriname laat men toe dat mensen met strafblad mogen functioneren. Daar moet verandering in komen”, zegt Djorai.

Op de vraag of de NPS moet samenwerken met de NDP, zegt Djorai dat de NPS dat moet bekijken. “Het gaat erom dat Suriname uit de crisis komt en dat er ontwikkeling komt.” Over de campagne zegt Djorai dat in kleine groepen de mensen huis aan huis gaan. “Het is belangrijk dat er gecommuniceerd wordt met het volk. Via social media wordt er ook gecommuniceerd”, aldus Djorai.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: