Mark Lall: “Ik zal hard werken voor Commewijne”

Mark Lall

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Mark Lall, lijstduwer in Commewijne voor de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP), dat hij hard zal werken voor zijn district indien hij gekozen wordt. Lall, die op nummer 4 staat op de VHP DNA-lijst in Commewijne, vertelt dat hij in Paramaribo is geboren op 16 maart 1982, “maar ik heb mijn hele leven gewoond in het district Commewijne; ik ben ondernemer in de visserijsector”. Lall geeft aan dat hij de studie Bachelor in Rechten heeft gedaan aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. “Ik ben ook bezig met sociale activiteiten. Tevens ben ik lid van een Volle Evangelische gemeente. Ik ben ook actief bestuurslid van het Vissercollectief. Daar komen wij op voor met name de kleine vissers. Ik wil indien ik gekozen word een aantal zaken realiseren. Ik streef er met name naar dat ondernemerschap wordt gestimuleerd. Ik wil sowieso ondersteuning voor klein ondernemerschap. Ontplooiingskansen en goedkoop kapitaal moeten gerealiseerd worden. Ondernemerschap kan voor werkgelegenheid zorgen. Veel mensen denken dat werk bij lanti beste het is. Maar ondernemerschap biedt veel meer. Je bent je eigen baas. Het volk zou voor mij moeten kiezen, want ik ben een nieuwe kandidaat. Iemand met een verlangen om Commewijne naar grotere hoogten te tillen. Ik maak geen beloftes, maar ik ga mijn best doen voor mijn district. Je zou voor de VHP moeten kiezen, want de partij bestaat al tientallen jaren. In het verleden heeft de VHP al belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons land. De VHP heeft haar stempel achtergelaten. Dus, ik zeg kies voor een partij die al bewezen heeft dat ze het kunnen en alle kennis en kunde in huis hebben”, aldus Lall.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: