Man overvallen en mishandeld aan de Redidotistraat

 De politie van Munder kreeg zondagavond via de Command Center een melding van een beroving aan de Redidotistraat, een zijstraat van de Kwattaweg.

Uit het onderzoek blijkt dat de 53-jarige man, S.K. rond 20.30 uur bezig was zijn voertuig voor zijn woning, te wassen. Op een gegeven moment werd hij overmeesterd door twee criminelen van wie een gewapend was met een metalen pijp. Het slachtoffer had een halsketting van geel metaal aan en dat was de reden voor de daders om de man te overvallen. Bij de beroving hebben de daders het slachtoffer bewerkt aan zijn hoofd met als gevolg dat hij een barst heeft opgelopen. Het slachtoffer werd beroofd van zijn ketting van 17 gram. Na de snode daad zijn de rovers richting De Boerbuitenweg opgerend. Naar zeggen van de buren heeft de beroving tijdens de lockdown plaatsgevonden. Dat wil zegen dat de politie snel ter plekke moest zijn. In dit geval heeft de beste kameraad pas omstreeks 21.30 uur gereageerd althans de plaats aangedaan. 

De politie heeft het slachtoffer middels een geneeskundige verklaring verwezen naar de Spoed Eisende Hulp. Hij was besmeurd met bloed. Van de daders ontbreekt elk spoor. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: