Ingrid Karta-Bink: PL wil tweede zetel van de NDP afpakken in Commewijne

Ingrid Bink

In gesprek met Dagblad Suriname zegt PL-topper en parlementariër uit Commewijne Ingrid Karta-Bink dat 3 grote partijen in haar district strijden voor de tweede zetel. In Commewijne zijn er 4 zetels en volgens Karta-Bink hebben de NDP, de VHP en PL er elk 1 op dit moment binnen. NDP heeft 2 zetels nu in Commewijne en het streven is om de tweede zetel af te snoepen van de NDP.

In Commewijne is er een coördinatieteam van de PL dat druk bezig is. “Ik ben ook actief natuurlijk. We gaan voor de overwinning. Wij streven naar die tweede zetel. Eén hebben we al, maar met die tweede zijn we vrolijker. De bedoeling is dat we die tweede afpakken van de NDP. De NDP is groot, dat steken we niet onder stoelen of banken. Het is altijd groot geweest hier”, stelt de voormalige districtscommissaris van Commewijne. “De tweede moeten we weghalen. Iedereen aast naar de tweede zetel. Dat is dus die restzetel. Iedereen doet zijn best. Het streven is om zetels af te pakken van de NDP.”

Op de vraag in welke ressorten de PL sterk is, zegt Karta-Bink dat de PL in alle ressorten activiteiten ontplooit. “Als je in Commewijne rondrijdt, dan ga je overal NDP-vlaggen zien. Maar een wapperende vlag stemt niet. In 2015 had de NDP ruim 7000 stemmen en 2 zetels. Wij hopen nu dat het volk een betere keuze maakt op 25 mei”, aldus Ingrid Karta-Bink.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: