Gebroeders opgebracht voor overtreding Vuurwapenwet

De politie van Santo Boma kreeg op dinsdag 28 april omstreeks 23.45 uur een melding betreffende schoten die gelost zijn aan de Zuurzakweg. De politie ging op onderzoek uit en trof de gebroeders Raween en Gianny aan. Bij onderzoek in de directe omgeving van de twee broers trof de politie onder een voertuig een jachtgeweer aan. De gebroeders ontkennen met het jachtgeweer te hebben geschoten. Zij verklaarden ook schoten te hebben gehoord. Zij hebben niet gezien wie de schoten heeft gelost. De politie heeft op de locatie geen hulzen aangetroffen en ook geen kruitdamp en/of geur waargenomen. Het wapen, dat onder het voertuig werd aangetroffen, is wel gedekt middels een vergunning en behoort toe aan een neef van de gebroeders. De neef was gaan jagen en hij was het wapen in de auto van Gianny vergeten. Toen Gianny de politie bij zijn buurman zag, gooide hij het wapen uit vrees onder de auto. Beide broers zijn voorgeleid op verdenking van overtreding van de Vuurwapenwet. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide broers heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen voor onderzoek.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: