Anti-Fraude Platform vraagt wederom aandacht President

Het Anti-Fraude Platform, bestaande uit verschillende politieke partijen waaronder de VHP, NPS, PS, ABOP, DOE  en anderen, heeft in een schrijven op 1 mei 2020 aan president Desi Bouterse diens aandacht gevraagd voor de uitbreiding van de Covid-19 maatregelen in verband met de op handen zijnde verkiezingen. Dit schrijven is in vervolg op een eerdere brief van het AFP gedateerd 22 april 2020 en de vergadering van de president met de uitgenodigde partijen op 27 april.

Gevraagd wordt dat de regering duidelijk aangeeft aan de samenleving en de politieke partijen welke speciale maatregelen gehanteerd zullen worden voor de verkiezingen in verband met Covid-19. Het verzoek is dan ook uiterlijk maandag 4 mei geïnformeerd te worden hierover, en dat alle politieke partijen een gelijkwaardige behandeling zullen genieten ten aanzien van de participatie en inclusiviteit voor alle zaken aangaande de komende verkiezingen. De volledige brief is hieronder te lezen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: