Desi Smash Up is resultaat van samenwerking tussen Band en Dj

De nieuwe videoclip Desi Smash Up staat gereed voor lancering op 1 mei. Inmiddels is er een teaser uitgebracht. Het is een unieke samenwerking geworden tussen de voorzangers van Gentle, Sagar Malik, Roberto en DJ Senzy. Zij hebben de handen ineen geslagen en het werd een aantal desi tracks, mix met de lyrics van Informer. Het is een release van GENTLE & R&R Records voor zowel Nederland als Suriname waarbij bekende radiostations het nummer gaan afdraaien.

In een interview met Dagblad Suriname geven de artiesten aan dat er veel aandacht is besteed aan de clip om er iets unieks van te maken. “Dit omdat wij als doel hebben gehad om een echt verhaal te illustreren. Om de fans alvast een hint te geven gaat deze clip over Roberto die een deal doet en later door Senzy wordt verklikt aan undercover agent Amber. De productie is gedaan door Ts Music Studio en DJ Senzy. De credit voor Mixing en mastering gaat naar SelectaBeats. De clip is gedaan door Ds Vidz met artwork van Ran D. met dansers van Movez haaglanden. Denkwerk
wat betreft de regie, storyline is gedaan door Roberto en Monica” aldus de artiesten.

Zij hopen allemaal dat muziekliefhebbers zullen genieten van deze clip en wensen een ieder alvast veel kijk- en luisterplezier.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: