Dagblad Suriname Poll: Moeten de verkiezingen doorgaan i.v.m. Covid-19 

In de afgelopen week hield Dagblad Suriname twee polls (enquetes). De eerste stelde de vraag of de verkiezingen van 25 mei 2020 zouden moeten doorgaan in verband met Covid-19, en daar reageerden 1125 bezoekers op.

560 personen (50%) waren van mening dat de verkiezingen wel moeten doorgaan, maar op aangepaste wijze, 442 personen (39%) gaf aan dat de verkiezingen normaal moeten doorgaan, en slechts 123 personen, goed voor 11% van de stemmen, waren de mening toegedaan dat de verkiezingen uitgesteld moeten worden tot nader order.

Uit deze uitslagen kan de conclusie zeker wel getrokken worden dat het merendeel van onze lezers, in totaal 89%, van mening is dat de verkiezingen op 25 mei wel door moeten gaan. 

Blijf onze website volgen voor nieuwe polls…

error: Kopiëren mag niet!