New Style werkt aan album in verband met 6 jarig bestaan

De Surinaamse muziekgroep New Style viert eind mei haar 6 jarig bestaan. Momenteel tellen zij 17 leden. De manager van New Style geeft aan in een interview  het volgende aan. “Wij maken kaskawi muziek en hebben al 3 eerdere albums die allemaal op TrackDrip zijn. Als traktatie in verband met onze 6 jarig bestaan gaan wij in mei onze nieuw album launchen. Op dat album staan er 13tracks. Er staan nummers met kater karma, Km van SFB, Quincy Promes (bekende prof voetballer van Ajax) Zack ink (Nederlandse rapper) en  Quincy king, visuele beperkte zanger van Klaaskreek en Tranga Rugie. En als kers op de taart een grote internationale artiest. Ondanks de situatie nu in de wereld werken we hard in de studio om dit af te hebben voor de fans. Blijf ons volgen via YouTube en Facebook en Be safe”, aldus de manager 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: