Bij uitstel competitie wordt Inter Moengo Tapoe kampioen

Als het voetbalseizoen vanwege de gevolgen van het coronavirus niet meer hervat kan worden, zou er in feite een kampioen aangewezen moeten worden. Momenteel staat de ploeg uit Moengo, Inter Moengo Tapoe, aan kop in de Eerste Divisie competitie van de Surinaamse Voetbal Bond. Deze ploeg heeft momenteel 27 punten uit 11 wedstrijden. Robinhood staat op de tweede plaats met 25 punten uit 11 wedstrijden. De ploeg van voorzitter Ronnie Brunswijk is de enige ongeslagen ploeg in de competitie. Dat zou betekenen dat Inter Moengo Tapoe met de titel vandoor zou gaan. Tot nu toe heeft de ploeg reeds 10 landstitels op naam. Toch zal dit besluit voor de nodige ophef gaan zorgen. Vooral Robinhood zal het vanwege haar huidige positie op de lijst, ongetwijfeld niet mee eens zijn. Maar niet alleen in Suriname is het spannend. Ook in de verschillende Europese competities ligt de titelstrijd nog helemaal open. Er kan ook in Europa geen besluit genomen worden wanneer de competities van start gaan. Als er niet spoedig een besluit genomen wordt zal vermoedelijk het seizoen officieel worden beëindigd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: