Verdachte aangehouden in moordzaak Magnesiumstraat

De leden van Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op zondag 26 april de verdachte Franky J. opgespoord en aangehouden in de levensberovingszaak van de Magnesiumstraat.

Deze verdachte heeft intussen een volmondige bekentenis afgelegd. Kapitale Delicten heeft op zaterdag 25 april een levensberovingszaak overgenomen van politie Flora, waarbij een manspersoon met 10 messteken aan de Magnesiumstraat was gedumpt uit een voertuig.

Dit geval deed zich voor nabij de woning van Jennifer Geerlings-Simons, voorzitter van De Nationale Assemblee. De politie heeft deze informatie van de beveiliging van Simons binnengehad en stelde terstond een onderzoek in.

Volgens de beveiligingsmannen is het voertuig in kwestie richting Commissaris Weythingweg opgereden. Zij hebben na de ontdekking een achtervolging ingezet, echter verloren zij de wagen van de verdachte uit het oog. Volgens bekomen informatie blijkt dat het om lijk van een taxichauffeur, ene Sohan, moet gaan die ook security werkzaamheden deed. Kapitale Delicten is bezig het voertuig te achterhalen.

Het motief achter deze levensberoving is vooralsnog onbekend. Het lijk van de man is ter obductie in beslag genomen. De politie is bezig met de opsporing van de tweede voortvluchtige verdachte.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: