Monique Nouh Chaia-SookdewSing over de huidige situatie & Readytex Art Gallery

Deze merkwaardige tijden zijn voor de overleving van mens en bedrijf een grote uitdaging. In de vier verdiepingen tellende Readytex Art Gallery staat elke dag een mooie expositie van werken. Zij hebben bezoekers, maar uiteraard veel minder dan normaal. Surinamers zijn voorzichtig met hun gezondheid en buitenlanders kunnen voorlopig ons land niet binnen. De  thema avonden zijn tot nader order gestopt. “Wij wachten tot het weer veilig is om met meer dan 10 mensen in een ruimte samen te zijn. Wij zijn actief op Facebook en Instagram met het posten van foto’s van kunst werken. Op ons You Tube kanaal kun je ook filmpjes treffen van interviews met de kunstenaars die wij vertegenwoordigen. Op onze website kun je onze hele collectie aantreffen en bekijken, als ook heel veel informatie over onze partner kunstenaars en onze evenementen. Mensen in binnen en buitenland kunnen op de website en kunnen kopen vanaf de site of kunnen met ons contact maken via email of whatsapp als ze wat meer informatie nodig hebben. Elk bedrijf heeft om te overleven verkopen nodig. Van een bedrijf zijn heel veel mensen afhankelijk voor hun inkomen.  Zo een systeem is niet te onderschatten. De impact van de pandemie en wel het globaal niet voorbereid zijn daarop zal heel verstrekkende gevolgen hebben. Wij zullen ons uiterste best doen om deze “storm” te overleven” stelt Monique W. NouhChaia-SookdewSing Managing director van Readytex NV

.

error: Kopiëren mag niet!