Jules Ajodhia: “Zover ik weet nog nooit royement van actief lid”

Jules Ajodhia

Jules Ajodhia, prominent VHP-lid en voormalig vicepresident, zegt in gesprek met Dagblad Suriname dat naar zijn kennis eerder nog geen enkel actief VHP-lid geroyeerd is. Zo reageert hij op vragen van Dagblad Suriname over het recente royement van Shantie Changur in Nickerie na een uitspatting met de voormalige penningmeester van het hoofdbestuur, Sarwankoemar Badjalala. Changur had volgens een verklaring van de partij Badjalala onheus bejegend en onfatsoenlijke en liederlijke taal gebruikt. Tegen hem werd het ultieme maatregel binnen de partij gebruikt. Echter is dit nog nooit eerder in de 70-jarige geschiedenis van de partij gebeurd. Ajodhia zegt dat hij helaas inhoudelijk niet kan reageren op de zaak. “Ik draag geen kennis van de details. Ik ben voorzitter van het congresbestuur en heb een heel goede samenwerking met het hoofdbestuur. Santokhi doet zijn uiterste best. Naar mijn mening doet hij een heel goede job, samen met het hoofdbestuur.” Dagblad Suriname sprak ook met Radjkoemar Randjietsingh, voormalig parlementariër namens de VHP. Hij gaf aan dat ook volgens hem nooit eerder een actief lid geroyeerd is. “Ik weet niet in hoevere het gebeurd is, maar ik weet wel dat er leden zijn geweest die voor problemen hebben gezorgd in het verleden. Echter weet ik niet of ze geroyeerd zijn.” Ramdien Sardjoe, voormalig partijvoorzitter, was niet bereikbaar voor commentaar. 

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: