Geen schietincident aan de Marowijnestraat

De politie van Flora kreeg donderdagavond een melding van een schietincident aan de Marowijnestraat. De politie is na de melding voor onderzoek uitgerukt en het blijkt dat er geen schoten zijn afgelost. Een bromfietser reed iets voor 20.00 uur over de Marowijnestraat naar huis toen hij op een gegeven moment iets voelde aan zijn linker schouderblad. Volgens de aangever c.q. slachtoffer hoorde hij een knal en hij ging gevoeglijk ervan uit dat iemand op hem had geschoten. Uit het onderzoek blijkt dat deze bromfietser een striem aan zijn schouderblad heeft. Het lijkt alsof hij met een voorwerp is geslagen. Op dat moment reed een voertuig langs en het vermoeden bestaat dat iemand uit het voertuig de bromfietser heeft  geslagen of dat een voorwerp het slachtoffer heeft geraakt. De politie zegt dat er in ieder geval geen sprake is van een schietincident.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: