Dj Rusia, “all round dj” live in uw huiskamer

Dj Rusia geeft in een interview met Dagblad Suriname aan; “Ik zit al bijna twee maanden gedwongen thuis als gevolg van die Covid-19 situatie. Het uitgangs- en horeca leven ligt zowat stil sedert het ingaan van de partiële lockdown op 29 maart met een zogenaamde avondklok. Sedert toen heb ik niet meer buitenshuis gedraaid. Ik kon hierdoor meer tijd aan mijn gezin besteden en zit ook vaker in mijn studio. Op social media las ik over een dj marathon in Nederland waarbij diverse dj’s live te volgen zouden zijn via facebook. Dit om de mensen die gedwongen thuis zaten aangenaam bezig te houden. Ik zag ook dat er door andere artiesten verschillende soorten van entertainment live werd gepresenteerd. Ik besloot daarom ook hiermee te beginnen en wel vanuit mijn studio. Ik kon de mensen thuis dan op muzikale manier live bezighouden. Ik heb intussen al twee shows achter de rug die heel goed zijn ontvangen door het publiek thuis. Door middel van  social media de mensen live te vergasten op goede muziek, hou ik mezelf ook bezig. Ik verlies de touch met het publiek niet en doe ik zodoende dan ook aan mijn eigen marketing. Bovendien wordt de sleur van de mensen die verplicht thuis zitten aangenaam doorbroken. Althans, is dat mijn bedoeling. Er zijn intussen ook andere dj’s hier in Suriname internationaal live gegaan via social media, ieder op zijn of haar manier en met hun repertoire” aldus Dj Rusia

Hij presenteert zijn live shows doormiddel van interacties middels de microfoon naar de mensen thuis, die op hun beurt via commentaren reageren en ook hun pokoes en nummers aanvragen. De live shows zijn al twee keer gepresenteerd en die zijn goed ontvangen bij het publiek gezien de reacties vanuit Suriname, Nederland, Duitsland, St. Maarten, Curaçao, Aruba en Bonaire. “Ik heb zelfs een reactie gezien van iemand uit de VS. Ik hoop dat veel meer dj’s van Suriname dit idee oppakken waardoor Suriname niet alleen landelijk, maar ook internationaal op dj gebied meer bekendheid krijgt. Mijn repertoire bestaat uit allerlei muzieksoorten. Ik doe hindoestaans, bubbling, reggae, dancehall, 80′ disco noem maar op. Mijn motto is “u vraagt, ik draai”. Ik ben te volgen via mijn facebook page op “Russel Armand”, elke zaterdag tussen 20.00 – 22.00. De show heet “the lockdown lounge avondklok party” en een ieder mag reageren. Ik zal zeggen be safe en streamen maar. Ik wacht op jou request” aldus Dj Rusia tenslotte.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: