Dj C Futego: “ ik ben veel thuis in deze periode”

Processed with VSCO with f2 preset

Een Surinaamse diskjockey is Chantal Hewitt, ook wel bekend als C Futego dj en producer. In een interview met Dagblad Suriname geeft ze aan dat zij in deze periode geen optredens heeft en vooral veel thuis is. De extra tijd die zij heeft gebruikt ze om te internetten, te eten en te chillen en om muziek te maken, vooral piano spelen, te oefenen, te lezen en zelfreflectie. De afgelopen jaren was zij heel erg actief op sociale media en zij heeft voor zichzelf op dit moment besloten om het even wat rustiger aan te doen (het kan natuurlijk anytime veranderen, want zij weet van zichzelf dat zij 

ik ben wispelturig). Maar voor nu neem ik even wat tijd voor mezelf. Tijd om even stil te staan, te lezen en goed na te denken. Ik ben super dankbaar hoe mijn carrière de afgelopen jaren is gelopen. Maar wat ik wel mij besef is dat heel veel langs mij heen is gegaan en dat ik soms te veel bezig was of ben met wat ik in de toekomst wil bereiken. In plaats van dat ik bewust apprecieer van wat ik heb gedaan en waar ik nu ben” aldus Chantal. In Suriname heeft zij de afgelopen jaren gedraaid op verschillende events en in de bekende clubs. Daarnaast heeft ze mogen optreden in Nederland, Amerika, Guyana, Curaçao en Aruba. Als producer heeft ze een aantal tracks uitgebracht met als hoogtepunt het nummer “True Self” wat momenteel voor een derde week op nummer 1 staat in de Magic 10.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: