Criminelen overvallen vrouw bij thuiskomst

De politie van Geyersvlijt kreeg donderdag op klaarlichte dag een melding van een beroving door  twee criminelen gezeten in een goudkleurig gelakt voertuig. Volgens de aangeefster kwam zij omstreeks 10.40 uur thuis aan en parkeerde haar wagen op het erf om vervolgens de poort dicht te doen. Op dat moment werd zij overrompeld door het duo, van wie één gewapend met een vuistvuurwapen en de andere met vermoedelijk een dolkmes. Onder bedreiging pakten de daders haar schoudertas. Met medeneming van de buit renden de verdachten naar een gereedstaande auto die langs de weg was geparkeerd en reden zij richting de Wilhelminastraat op.

Het slachtoffer  zegt enorm getraumatiseerd te zijn. Op deze dag hebben minstens twee gevallen zich voorgedaan waarbij vrouwen bij thuiskomst zijn overvallen. Een ander geval deed zich voor aan de Sitalweg. Deze zaak is intussen door de politie van recherche Midden opgelost. De politie van Geyersvlijt heeft de aangifte opgenomen en is doende de rovers op te sporen. Het slachtoffer bleef ongedeerd. 

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: