Cover “Ladki Badi Anjani Hai” door Niesha & AJ SASRA

De Surinaamse artiesten blijven niet stil ondanks de periode van Coronavirus. De Surinaamse talenten Niesha & AJ SASRA hebben onlangs een cover gelanceerd op You Tube. Aswien Gangadin (AJ SASRA) geeft het volgende aan in een interview met Dagblad Suriname.

“ Sanjana, de zus van Niesha Amatsidik is een kennis die vertelde over haar talentvolle zusje dat passie heeft voor zang. Op woensdag 15 april kwamen de gezusters op bezoek en  besloten wij een testopname te doen die 3 uren duurde.  De testopname klonk goed. Het ging makkelijk, omdat de muziektrack een jaar geleden al was gemaakt door Stiko Music (Stephen George). Het is een van mijn favoriete nummers dat ik vaak door de dag heen zing. Zo kwam ik op het idee om het een jaar terug op te nemen. Vanwege verhuizing van de studio was het project on hold gezet en hebben we geen aandacht meer eraan geschonken. Niesha’s stem liet mij terugblikken aan het project. Entertainment is datgene waarvan ik houd. Ik ben sinds mijn 16e begonnen met het schrijven van eigen rapnummers in het Nederlands of Sranan. Een tijdje daarna ontstond er liefde voor Bollywood nummers. Ik ben geen professionele zanger. Rappen is mijn ding, maar had wel een droom om ooit Bollywood nummers uit te brengen. De durf om het te doen groeide nadat ik complimenten kreeg van vrienden voor mijn opnames. Na een poos gezeten te hebben, besloot ik om enkele te delen op social media. Na de audio opname in de studio van Sasra te hebben afgerond, was het tijd voor de video. Ik moest mijn broertje, Tigi Sasra, lief aankijken voor de videoclip. Het concept kwam snel, omdat wij het makkelijk wilden houden. Wij besloten om de clip in onze eigen studio, Sasra Media, op te nemen. De opname werd gepland voor zondag 19 april in de middag. Het duurde een uur. Ik had haast om dit mooi nummer te delen op social media vandaar dat wij de drang kregen om de montage zondag af te maken. Maandag 20 april werd het nummer gedeeld op social media. De samenwerking verliep vlot. Ik was onder de indruk van haar stemkleur. De samenwerking verliep zo vlot dat ik besloot om een 2e cover op te nemen met haar. Zoals eerder aangegeven hebben wij de audio opname, het mixen en masteren in 3 uren afgerond. Wij gebruiken de tijd nuttig om onszelf te ontwikkelen op ons vakgebied en tevens nieuwe dingen te proberen. Dit is tevens mijn advies voor alle Surinamers: wees creatief, breng zoveel als mogelijk tijd door met je geliefden. Houdt u zich aan de regels. Laten we dit samen overbruggen. Ko’w’ fet’ Covid-19” aldus Sasra 

Niesha heeft van kleinsaf een passie voor zang. Een videoclip uitbrengen was haar grootste droom. Haar zus, Sanjana, vervulde haar wens en betaalde de productiekosten. Niesha kreeg de gelegenheid om haar eerste videoclip uit te brengen op 14 februari 2019. Inmiddels zijn ze al begonnen met de opnames van andere nummers. Zodra de artiesten ruimte krijgen beloven zij de nummers uit te brengen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: