Benadeelde lovend over optreden politie

De politie van recherche Midden heeft donderdagavond na goed speurwerk twee verdachten aangehouden, die een 46-jarige vrouw op klaarlichte dag hadden overvallen aan de Sitalweg. Giermo A. (31) en Fabian M. (34) zijn hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De politie heeft de totale buit teruggevonden op deze verdachten. Het slachtoffer zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat het optreden van de politie geweldig was en dat zij alles op alles hebben gezet om de zaak op te lossen. De benadeelde heeft intussen haar mobiele telefoon teruggekregen van de politie, maar het geld heeft ze nog niet gehad.

Op die bewuste morgen was zij thuis bij haar vader. Zij parkeerde haar auto voor de inrit en liep vervolgens het erf op. Gelijk daarna stopte een zwartgelakt voertuig, waaruit twee criminelen uitstapten en de vrouw onder bedreiging van een vuistvuurwapen beroofden van haar tas met daarin wat geld en haar zaktelefoon. De politie had de daders snel op het spoor en kon hen in de kraag vatten. In het belang van het onderzoek is het duo in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: