Vrouw overvallen bij thuiskomst

De politie van Wanica kreeg donderdagmorgen omstreeks 09.15 uur een melding van een beroving aan de Sitalweg. Uit het onderzoek en uit vastgelegde camerabeelden blijkt dat een vrouw kort tevoren kwam aanrijden. Zij parkeerde haar wagen voor haar inrit en maakte vervolgens de poort open. Zij liep het erf op en op dat moment stopte een zwartgelakt voertuig, waaruit twee mannen uitstapten. Een van de mannen, die een vuistvuurwapen in zijn hand hield, pakte een tas uit de handen van de vrouw en de tweede dader nam kennelijk de contactsleutel, die op de grond viel op, en rende het duo terug naar de vluchtauto. De daders zijn richting Martin Luther Kingweg opgereden. Het slachtoffer bleef toekijken hoe de rovers met haar spullen ervandoor gingen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Op de beelden is te horen dat de politie kort voor de roof voorbij reed met loeiende sirene. De daders in deze zaak zijn vooralsnog niet aangehouden.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: