Geen samenwerking Abop en NDP!

Ondervoorzitter Marinus Cambiel van de Abop zegt over een op social media circulerende foto van voorzitter Ronny Brunswijk, gekleed in een gele Abop poloshirt met aan de linkerzijde het logo van More sappen, dat dit nooit kan of zal betekenen dat zijn partij ooit met de NDP zal samenwerken.

“More sap is inderdaad van Rudisa, en Rudisa sponsort misschien persoonlijk onze voorzitter met Abop-gele polo’s, dat mag, maar dat zal nooit betekenen dat er een samenwerking tussen Abop en de NDP zal zijn! De enige manier waarop NDP weer aan de macht komt, is als ze meer dan 26 zetels kan halen, en dat kunnen ze vergeten. Als Sardjoe van Rudisa persoonlijk onze voorzitter of onze partij wil sponsoren, dan mag dat, dat is welkom, maar een samenwerking op welke manier dan ook kunnen ze vergeten, want dat zal nooit gebeuren. Daar hoeft niemand bang voor te zijn, die fout maken we niet en dat hebben we elke keer weer heel duidelijk gesteld. Geen samenwerking met NDP, wat er ook gebeurt!”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: