24-jarige jongeman verdronken

De politie van Atjoni kreeg op zondag 19 april een melding van een verdrinking. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de 24-jarige Mangro L., meer bekend als Batist, samen met zijn broertje in een korjaal voer op de rivier. Op die bewuste zondag zijn de jongens vanuit het dorp Pamboko vertrokken met een korjaal. Het is niet bekend hoe de korjaal is gekapseisd en beide jongemannen te water zijn geraakt. De jongere broer wist te zwemmen, vertelt een dorpeling aan Dagblad Suriname. Batist kon niet zwemmen, waardoor hij na het ongeval in de diepte verdween. Twee dagen later, op dinsdag 21 april, werd het ontzielde lichaam van het slachtoffer opgeborgen. Volgens de dorpeling is het lijk dezelfde dag begraven.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: