Politieke Profielen: Xaviera Bhugwandass (STREI!)

“Nothing is impossible, the word self says that I’m possible

Deze quote beschrijft in het kort wie ik ben. Vol passie en gedrevenheid sta ik in het leven. 

Door mijn leergierigheid ga ik dagelijks uitdagingen aan om nieuwe dingen te leren. Niets in mijn leven is onmogelijk! Mijn dag begint daarom ook met het opstellen van doelen. Positiviteit staat bij mij hoog in het vaandel. 

Wat wil ik vandaag bereiken en waarom? Hierdoor bied ik mezelf de mogelijkheid om het maximale uit het leven te halen. 

Mijn naam is Xaviera  Bhugwandass, geboren op 11 november  1989 te Paramaribo en dus 30 jaar oud. 

Ik kom uit een gezin van 3 kinderen, waarvan ik de oudste ben. Ik heb verder 2 broertjes, die heel veel voor mij betekenen. Ik heb zelf nog geen kinderen.

Familie staat voor mij altijd op de eerste plaats.

Verder kom ik van goede huize. Mijn moeder is jurist  en een goede ondernemer. Een vrouw, waarvoor ik heel veel respect heb. 

Door haar opstelling in het leven heb ik de juiste normen en waarden mogen mee krijgen en heeft dat mij helpen vormen naar de vrouw die ik vandaag de dag ben, rustig, vriendelijk, behulpzaam en sociaal voelend. Zij is mijn steunpilaar in alles!

Door de jaren heen heb ik verschillende trainingen mogen volgen, waaronder sexy leiderschap en advocacy en heb ik het Surinaams Pedagogisch Instituut doorlopen.

Thans ben ik werkzaam bij het ministerie van Binnenlandse Zaken, bestuurslid van de organisatie womens way en DNA kandidaat voor het kiesdistrict Paramaribo (no. 13) op de lijst van de Politieke party STREI!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: