Politieke Profielen: Rodney Cairo (STREI!)

Mijn naam is Rodney Cairo, 33 jaar en ik ga een beetje over mezelf en wat me drijft met u delen.

Ik ben vader van 2, mijn zoon Roseno Cairo van 4 jaar en mijn dochter Phillana Blackgrove van 1 jaar. Ik houd ontzettend veel van mijn kinderen en neem mijn verantwoordelijkheid als vader en man heel erg serieus.

Mijn familie is afkomstig uit het district Para en ik ben vanaf mijn 15e  jaar uit huis gegaan om persoonlijke problemen. Het leven is niet makkelijk geweest, maar ik heb altijd hard gewerkt en geloof in mezelf gehad. Ik volgde de Avond Middelbare Technische School in de richting Elektrotechniek en ben momenteel bezig met een andere studie, omdat ik vind dat verdere ontwikkeling en scholing belangrijk is.  

In 2010 heb ik mijn eigen bedrijf opgezet, genaamd ‘Justice bewakings- en beveiligingsbedrijf’ en bied ik security en beveiligingsdiensten aan aan de samenleving en ben dus sindsdien zelfstandig ondernemer.

In het 2012 ben ik in het Nationaal Leger van Suriname gestapt waar ik 6 jaar heb gediend als Korporaal van het Korps Speciale Troepen, afgekort KST (Commando-eenheid). Het leger heeft mij discipline, integriteit, hard werken, rechtvaardigheid en vaderlandsliefde (oftewel nationalisme) geleerd. Helaas ben ik in 2017 onterecht ontheven en ben ik in een langdurige rechtszaak tegen Minister Benschop en het Leger verwikkeld. Gerechtigheid zal vroeg of laat zegevieren.

In 2017 heb ik me aangesloten bij de politieke organisatie STREI! en ben ik door mijn inzet en harde werk doorgegroeid tot de nummer 2 KANDIDAAT op de lijst in Paramaribo.

Ondanks de vele tegenslagen in het leven heb ik nooit opgeven of mijn principes en normen en waarden verloochend.  Indien het volk mij waardig vindt, wil ik me gaan inzetten voor

  1. Meer rechten voor vaders die betrokken willen zijn in de opvoeding van hun kinderen.
  2. Jeugddelinquenten, probleemjongeren en drop-outs.
  3. De ontwikkeling en decentralisatie van de districten.
  4. Een sterk en gezond leger dat solide grensbewaking uitvoert en interne veiligheidsprotocollen naleeft.

STREI! de fu STREI! wi no sa frede!

STEM STREI!

STEM RODNEY CAIRO!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: