NII: Directeur Glomac ontkracht beschuldigingen tegen First Lady

Volgens Claudia Griffith, directeur van Glomac NV, het diamantopkoopbedrijf, heeft ze nimmer met Ingrid Bouterse-Waldring gesproken over diamanten. Daarmee ontkracht zij de beschuldigingen die Dini Blokland tegen haar deed in een video die rondgaat op social media. Blokland suggereerde dat de First Lady de hand zou hebben gehad in een roofoverval, waarbij een zwarte diamant van 320 karaat ter waarde van US$ 80 miljoen zou zijn weggenomen. De presidentsvrouwe zou de edelsteen, daarna voor US$ 43 miljoen hebben verkocht in Dubai. Zij zou ook US$ 45.000 hebben willen investeren in Glomac NV en daarvoor de leiding in het bedrijf willen hebben. Die en alle andere beschuldigingen worden door zowel directeur Griffith als de first lady ten stelligste ontkend en ontkracht, en er is reeds een rechtsproces tegen Dini Blokland in Nederland in gang gezet.

Aldus het NII.


https://www.deboodschap.today/directeur-glomac-spreekt-aantijgingen-aan-adres-first-lady-tegen/

error: Kopiëren mag niet!