Speciale luchtvracht-charter Nederland 

Via TUI zal een chartervliegtuig worden ingehuurd om de stagnatie van vrachtvervoer tussen Suriname en Nederland op te heffen. Deze onderneming is een initiatief van vrachtbedrijf PICO in samenwerking met Surinam Air Cargo.

De bedoeling is dat achterstanden in vrachtvervoer zoals familiezendingen, medicamenten, maar ook machine-onderdelen en voedingswaren, groente en fruit getransporteerd zullen worden. Daarmee wordt invulling gegeven door de twee bedrijven aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid naaar de Surinaamse en Nederlandse gemeenschappen toe.

De eerste chartervlucht vertrekt op woensdag 29 april uit Amsterdam. Vracht kan in Nederland aangeleverd worden tot uiterlijk 28 april 17.00 uur Nederlandse tijd op alle kantoren van Surinam Air Cargo in Nederland. Particulieren en bedrijven kunnen contact opnemen met het hoofdkantoor: tel +31-20-6530984 of email: [email protected] | www.surinamaircargo.nl

De chartervlucht richting Nederland vertrekt op 30 april vanaf Zanderij. Tot uiterlijk 29 april kan luchtvracht aangeleverd worden op alle kantoren van PICO in Suriname. Kantoren en telefoonnummers zijn te vinden op www.pico.sr.

error: Kopiëren mag niet!