Politieke Profielen: Marlon Budike (NPS)

In 2013 werd de leiding over de NPS-afdeling Commewijne aan mij overgedragen en ben ik daarna tot 2 keer toe gekozen als voorzitter. Bij de verkiezingen 2015 mocht ik namens de NPS als DNA-kandidaat op de V7 lijst, aan de verkiezingen meedoen. Na het overlijden van de zeer gewaardeerde parlementariër Girjasing, werd ik door opschuiving op 4 december 2019 toegelaten tot het hoogste college van Suriname en probeer ik op mijn manier invulling te geven aan de functie van fulltime DNA lid.

In Commewijne zal de NPS in 2020 voor het eerst alleen de verkiezingen ingaan en onder mijn leiding doen wij, de structuren, er alles aan om historie te schrijven, door tenminste 1 DNA-zetel te behalen.

Binnen en buiten het parlement heb ik altijd mijn stem laten horen als het om de problemen van Commewijne gaat en de bevolking kan erop rekenen dat ik mij sterk zal maken om de noden van Commewijne te verhelpen. Ontwikkeling zal door mij gebracht worden volgens het principe van decentralisatie, “De wil van het Volk”.

Suriname heeft recht op eerlijke en oprechte leiders en daar sta ik voor. Dat iedere Surinamer gelijke rechten bezit en als zodanig behandeld dient te worden. Ik zal mij sterk maken zodat niet alleen wij, maar ook de generaties na ons een hoopgevende toekomst hebben. Mijn lijfspreuk is: “wees eerlijk en oprecht, beloof niets en als u kunt helpen kijk niet naar wie of wat, maar help!

Commewijne kan er verzekerd van zijn, dat haar belangen bij mij in goede handen zullen zijn en de strijder in mij tot het uiterste zal gaan wanneer het Commewijne betreft.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: