Politieke Profielen: Iris Nazir (DA’ 91)

Ik ben mevrouw mr. Iris Nazir, advocaat, moeder van 2 kinderen en burger van Suriname.

Toen ik bij de faculteit Rechten aan de Anton de Kom Universiteit afstudeerde, wilde ik niets liever dan om als advocaat voor de rechten van mijn medeburger strijden. Dit is wat ik de afgelopen 10 jaren ook heb gedaan bij een van de grootste Surinaamse advocatenkantoren. 

Maar onze maatschappelijke problemen hebben mij nu doen bewegen om ook de politiek in te gaan en bij De Nationale Assemblee voor de rechten van mijn medeburgers op te komen.

Als Advocaat weet ik dat het van belang is dat ons land goede wetten heeft die u recht en bescherming geven. Wij hebben betere en vernieuwde wetten nodig. Het is ook gebleken dat wij te weinig rechters hebben. Het 8 december proces is hét bewijs dat onze Rechters sterk zijn en voor gerechtigdheid op durven komen.

Daarom heb ik gekozen om mij aan te sluiten bij DA’91. Een partij die lef heeft om te zeggen wat er gezegd moet worden. Een partij met principe en respect. De huidige crisis vereist leiderschap en daadkracht. 

Ik wil uw vertegenwoordiger zijn om met uw steun in de DNA voor u te strijden. Want u en ik verdienen een beter leven dan de huidige regering ons biedt! 

U en ik hebben recht op een makkelijker leven. U en ik moeten zorgeloos onze kinderen kunnen opvoeden terwijl de regering ervoor gezorgd heeft dat het doen van onze dagelijkse boodschappen een uitdaging is geworden. 

Via DA’91 wil ik met uw steun ons land positief veranderen. Ik wil ervoor zorgen dat de ambtenaren begrijpen dat zij in uw dienst zijn en dat zij voor u werken. Met uw steun wil ik ervoor zorgen dat u sneller door de overheid geholpen wordt en dat u bijvoorbeeld niet jaren lang hoeft te wachten op uw grondhuurbeschikkingen of op benoemingen. 

Met uw zegen zal ik ervoor zorgen dat ons land geweldig wordt. Ik zal voor u strijden!

Stem op 25 mei 2020 op nummer 2 van de lijst van DA’91-Paramaribo.

Want Suriname(r) verdient beter. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: