Politieke Profielen: Bisoendath Jakhari (NPS)

Bisoendath Jakhari, van een kleine kapper naar een succesvolle ondernemer en opkomende politicus.

Wie is Bisoendath Jakhari?

Op 11 februari 1985 werd ik als Surinamer geboren en ontwikkelde mij van een ijverige student tot een jonge ondernemer met grote dromen. Op 18 jarige leeftijd begon ik als kapper op het balkon van mijn ouderlijke woning en breidde mijn kapperszaak daarna uit naar diverse plaatsen. Op Nieuw-Amsterdam groeide mijn succes in een rap tempo met de uitbreiding van mijn eigen kapperszaak en een D.V.D. /Muziekshop. Naast mijn drukke werkzaamheden, besloot ik in de avonduren om ook als D.J. te werken. In 2008 stapte ik in het huwelijksbootje met een sterke vrouw Navisa, die nog steeds achter mij en mijn doelen staat. Thans ben ik vader van 2 kinderen, een zoon van 11 jaar en een dochter van 8jaar. Samen met mijn echtgenote willen wij de dromen van onze kinderen helpen realiseren, zodat ze ook waarachtige en integere burgers worden. Als jonge ondernemer heb ik een geweldig doorzettingsvermogen.

Tevens ben ik een sociaal bewogen mens en geef mijn ondersteuning als manager aan een voetbalclub in Commewijne. Door mijn passie voor het ondernemerschap, besloot ik in 2019 een Security bedrijf (unit Cowna Security) te openen in het district Commewijne, om de burgers betrouwbare veiligheidsdiensten aan te bieden.

Waarom bent u in de politiek gestapt? 

Mijn politiek bewustzijn ontwikkelde zich in 2008 bij de N.P.S in Commewijne. Als betrouwbare aanhanger van de N.P.S heb ik mij op verschillende momenten dienstbaar gemaakt aan de partij. Ik mobiliseerde  in het veld voor de goede doelen van de partij en bezocht N.P.S vergaderingen en bijeenkomsten.

Waarom heb je voor de NPS gekozen?

Voor mij is de N.P.S de partij die redding kan brengen voor Suriname

Wat wil je voor het volk doen als je gekozen wordt?

Samen met de partij wil ik mij sterk maken voor het volgende:

1. Ondernemerschap stimuleren;

2. Goed economisch beleid;

3. Stabiele koersen en prijzen in de winkels;

4. Corruptiebestrijding;

5. Verbetering van de gezondheidszorg voor eenieder;

6. Betere voorzieningen voor sociaal zwakkeren;

7. Upgraden van het onderwijs op alle niveaus;

8. Verbetering en goed onderhoud van de landelijke infrastructuur;

Blijf op de verkiezingsdag niet thuis en kies een kandidaat uit die jouw district naar grotere hoogte kan brengen.

STEM BEWUST !!!

STEM N.P.S THE GREEN POWER💪🏻

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: