Politieke Profielen: Riano Pitoe (NPS)

Vanwege de situatie in ons land voel ik me genoodzaakt in de politiek te gaan en de NPS is de beste partij waarvoor ik zou kunnen kiezen. Mijn ouders zijn ook NPSers en ze hebben mij altijd verteld dat ze het goed hebben gehad wanneer de NPS in het machtscentrum was. Dit heb ik ook persoonlijk ervaren en ik zie duidelijk het verschil tussen de periode toen de NPS 10 -15 jaren geleden aan de macht was en nu.

Met de NPS aan de macht kon ik mijn toekomst plannen en we hadden een stabiele koers, maar tegenwoordig is het van dag op dag leven en kan je niks meer plannen!

Als ik gekozen ben wil ik het landbouw onderwijs en de productie capaciteit in het district Marowijne stimuleren, zodat Marowijne weer een exportgericht productie district wordt. Verder wil ik me inzetten om alle dorpen langs de Marowijnerivier, de Cotticarivier en zij-rivieren weer tot leven te brengen, omdat de meeste vanwege de huidige situatie leeg lopen.

Het eerste dat de NPS zal moeten aanpakken wanneer wij aan de macht zijn, is de economische situatie, want zonder een stabiele economie kunnen wij geen ontwikkeling tot stand brengen!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: