Politieke Profielen: Eline Kasanmonadi (NPS)

Waarom ik in de politiek ben gestapt?

Ik heb dit bewust gedaan, omdat ik via de politiek een ieder kan bereiken om mijn plannen met ze te de delen en ook om mijn doelen bereiken. Alleen via de politiek kan je je doelen verwezenlijkt krijgen.

Waarom ik voor de NPS heb gekozen?

Ik heb voor de NPS gekozen, omdat zij in het verleden reeds bewezen heeft het land economisch stabiel te houden en daarnaast kan ik mij ook terugvinden in de denkwijze van de NPS. Ook zij hebben hier en daar steken laten vallen, maar uit fouten leren wij. Verder bezit de NPS over genoeg intellectuelen en deskundigen, die weten hoe een land te regeren.

Wat ik voor het volk wil doen als ik gekozen word?

Natuurlijk wil ik veel gaan betekenen voor het volk, in het bijzonder voor mijn geboorte District Marowijne. Ik ben hier geboren en getogen en moest met lede ogen toezien hoe dit District achter uit is gegaan. Het onderwijs in dit District is vergeleken met mijn jeugdperiode niet zoals het wezen moet. Sport en Recreatie is zoek en nog veel meer.

Wat de NPS als eerste zal moeten aanpakken wanneer het de regeermacht krijgt

Sowieso de economie weer gezond maken. Daarna zie ik graagde aanpak van het Onderwijs, de Gezondheidszorg, de Infrastructuur, want deze zijn nog niet wat het wezen moet, en de creatie van Werkgelegenheid.

Mijn geboorte distrikt is in staat om met de nodige tools en goede begeleiding werkgelegenheid te creëren. Ik denk aan landbouw, veeteelt, bosbouw, mijnbouw. Met de verkregen gelden kunnen de scholen aangepakt worden, internaten gebouwd worden en de bewoners ook voorzien worden van verse groente, vlees. Eventueel kunnen deze producten ook geëxporteerd worden en nog veel meer. Ik ben leerkracht LBO op de Barronschool/Moengo.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: