KKF bezig met nationale campagne om bedrijven te compenseren

Sedert 15 april 2020 is de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KFF) een nationale campagne gestart om bedrijven te compenseren, die grote schade lijden door Covid-19. Dit bevestigt Anil Padarath, voorzitter van KKF, aan Dagblad Suriname. Vooralsnog ligt de focus van KKF op bedrijven die minder dan 50 medewerkers in dienst hebben. Het is de bedoeling dat bedrijven zich aanmelden, zodat KKF samen met de regering naar compensatieregelingen kan kijken. Een indicatie over de mogelijke compensatieregelingen wenst Padarath nog niet te geven. Hij wil eerst het inventarisatieoverzicht zien. Dat is momenteel gaande. Vooralsnog is er geen deadline vastgesteld voor de registratie van de compensatie. Naar zeggen van Padarath hebben supermarkten, en de horeca- en toerismebranche een zware klap moeten incasseren en hebben ondernemers een beroep gedaan op KKF om te interveniëren.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: