Joel ‘Moneyhond’ Martinus: ‘President, mi habi wan hobbelstoel gi yu!’

Joel Martinus

Entertainer, ondernemer, clubeigenaar en ondervoorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop), Joel Martinus, bij het volk bekend als ‘Bordo’ of ‘Moneyhond’, is ready om NDP-voorzitter tevens president Desi Bouterse met pensioen te sturen. “President, mi habi wan hobbelstoel gi yu! Mi bai eng gi klaar! Fu yu kan sidong yu sey, da ye schommel”, zei de Abop’er zaterdagavond tijdens een online massameeting. Martinus voerde aan dat hij bidt dat het staatshoofd lang zal leven, zodat die met zijn eigen ogen kan zien hoe de aankomende nieuwe president het land tot betere hoogten zal leiden. “Mi naf kar eng neng, ma gado sabi suma un go poti fu stop corruptie en a fufuru fu a moni. Wi o sorgu dati a kondre kon stabiel baka. Wo sorgu dati alla sani kon bung”, aldus de Abop’er richting de 74-jarige Bouterse.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: