Familiedrama eindigt in kappartij

De politie van Marienburg kreeg zondagavond een melding binnen van een kappartij aan de Pandit Tilakdharieweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een woordenwisseling van een koppel in een handgemeen was uitgemond. De man heeft zijn partner bewerkt met een houwer aan haar linkerarm. Nadien is de verdachte gevlucht. Hij werd achterna gezeten door zijn stiefzoon. Deze laatste heeft de stiefvader ook bewerkt en hem verwondingen toegebracht met vermoedelijk een mes. De politie is na de melding op de  plaats van delict geweest. Ter plaatse werd de vrouw des huizes aangetroffen met een kapwond aan haar linkeronderarm waaruit bloed sijpelde. Terwijl de politie bezig was de vrouw te verhoren, meldde zich een man aan met diverse verwondingen. Het gaat om de partner van de vrouw die bekend staat als “Mooi-boi”. Hij was moeilijk aanspreekbaar waarna de politie een ambulance inschakelde. Mooi-boi en zijn partner A.J. werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De stiefzoon wordt  opgespoord en aangehouden. Beide slachtoffers zijn ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Het motief achter deze kappartij is vermoedelijk drugs. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: