Alweer een Pro-wagen betrokken bij ongeval

Een politieauto van Albina is woensdag betrokken bij een verkeersongeval. Dit bevestigt een commissaris van politie tegen over Dagblad Suriname.

Het is vooralsnog niet bekend hoe de wagen van de weg is geraakt en in het bosschage over de kop dan wel op haar zij is beland. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Voor deze week is dit het tweede geval waarbij de nieuwe ingevoerde politiewagens betrokken zijn geweest.

Op maandag 20 april was een prowagen van Leiding 9A betrokken bij een verkeersongeval. Deze prowagen was van de weg geraakt en tegen een elektriciteitsgeleidingsmast aangekomen die in tweeën brak. De bestuurder/ politieman was in dit geval in slaap gevallen.

Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: