Politieke Profielen: Jimmy Sahai (NPS)

IK KAN SURINAME NIET LATEN VALLEN

Jimmy Sahai (23) is NPS kandidaat voor de DNA verkiezingen. Hij staat op plek 2 in het district Commewijne.

Jimmy studeert aan de FHR School of Business. “Ik ben geboren en getogen in een ondernemersfamilie en wil jongeren stimuleren en motiveren te kiezen voor het (klein)ondernemersschap. De Nationale Partij Suriname heeft veel ontwikkeling gebracht in Commewijne  en ik wil doorgaan om veel projecten te realiseren voor de inwoners van Commewijne. Om het vorenstaande te kunnen ondernemen ben ik lid geworden van de NPS.

Ik zal me vooral sterk maken om de schoolgaande jongeren van Commewijne te motiveren hun school af te maken, geen drop-out en hangjongeren te worden. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren dat zal ik me hard maken voor aantrekkelijke projecten voor deze doelgroep op de gebieden sport en muziek. Naast mijn studie en het politieke werk ga ik jongeren motivatie sessies geven over genoemde punten.

Ik ben ook politiek actief geworden omdat ik niet kan aanzien dat zo’n mooi land als Suriname de afgrond wordt ingeduwd. Suriname moet worden verschoond van corruptie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: